Regenesis therapie

Heb jij last van chronische pijn? Kom je met reguliere medische hulpverlening niet verder en lijkt niemand de juiste oplossing voor of oorzaak van je klachten te weten?

Heeft jouw kind problemen waar je als ouder geen raad mee weet?

Heb je een burn-out en naast mentale klachten ook allerlei lichamelijke kwalen?

Droom je van leven zonder pijn, een gelukkig leven zonder allerlei fysieke klachten of emotionele trauma’s?

Dan kan Regenesis-therapie in mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde voor jou de oplossing zijn.

Regenesis therapie gaat uit van de heelheid van de mens, dus niet alleen van de klacht maar van het gehele zijn van de persoon. Tijdens de behandeling werk ik met de energie die van nature in ieder mens aanwezig is. Ik doe dit door lichte aanraking en op bepaalde punten de energie opnieuw te activeren. Op die manier worden blokkades in het lijf opgelost en kan de energie weer stromen.

Hierbij ga ik op zoek naar de ontmoeting met de cliënt en de ontmoeting van de cliënt met zichzelf. Een hernieuwde ontmoeting met jezelf maakt dat je oude pijn, emotioneel en fysiek kunt gaan loslaten. Ik begeleid je tijdens dit proces.

Regenesis-therapie is een bijzonder krachtig principe dat het proces van zelf-genezend en corrigerend vermogen van het lichaam op gang brengt. Middels het activeren van energie in het lichaam wordt het natuurlijk genezingsproces van het menselijk lichaam gestimuleerd, vergemakkelijkt en versneld. Door het activeren van deze energie kunnen zowel fysieke als mentale blokkades opgeheven worden.

“ Werken met energie hoeft niet per definitie door aanraking. Energie is overal, dus ook als de cliënt ergens anders is dan de therapeut is een behandeling in sommige gevallen mogelijk. Tijdens een dergelijke behandeling stem ik af op de energie van de cliënt en kan dan op afstand werken in zijn of haar energieveld.”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.