Kinderen

De positieve resultaten van Regenesis-Healing Therapie bij kinderen met de diagnose ADHD, PDD-NOS, en autisme zijn bijzonder te noemen.

Kinderen kunnen in mijn praktijk terecht voor de bijzondere Regenesis-Healing natuurgeneeskundige therapie. Een kind met de diagnose ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme en andere gedragsstoornissen heeft speciale aandacht nodig om vanuit zijn kracht en rust op te kunnen groeien, die kracht en rust krijgt het weer na een behandeling met de Regenesis-Healing Therapie.

Regenesis therapie kan voor kinderen heel veel rust in het hoofd en lijf brengen.

Omdat Regenesis werkt met energie is het voor kinderen een prettige vorm van behandeling. Ze hoeven nl niet veelvuldig te praten en te vertellen en aan te geven wat er precies aan de hand is. Kinderen weten dit vaak ook niet. Door mijn aanraking zal de energie weer op de juiste manier gaan stromen en op die plekken in het lichaam zijn werk doen waar dat nodig is . Het lichaam weet zelf wat het moet gaan doen.
Daarnaast is het ook altijd wenselijk om ook met de ouders te gaan kijken naar hun rol in het gezinssysteem. Op die manier kan iedereen opnieuw in balans komen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.