Over mij

Ellen Snijders | Ellen Snijders praktijk voor Natuurgeneeskunde | Oldenzaal | TwenteMijn naam is Ellen Snijders. Ik werk sinds 1997 in de zorg en heb onder andere functies bekleed als groepsleider en teamleider in dagbesteding en woongroepen voor kinderen en volwassenen met verstandelijke beperking, psychische stoornissen en autisme

Door de ontwikkelingen die de zorgbranche in het afgelopen decennium ondergaan heeft, heb ik meer en meer het gevoel gekregen niet meer zozeer met de cliënt als persoon te kunnen werken en persoonlijke aandacht te kunnen geven. Het er zijn voor de cliënt.

In 2014 heb ik, als natuurgeneeskundig therapeut,  Ellen Snijders praktijk voor Natuurgeneeskunde opgericht om weer bezig te kunnen zijn met wat ik echt belangrijk vind, het contact met de cliënt, de aandacht en coaching in het individuele proces, nu mag de cliënt weer centraal staan.

Iedereen heeft recht op een individuele benadering, een individueel proces om te kunnen helen, veranderen en weer te mogen zijn wie je bent. Dit doet iedereen in een eigen tempo en op zijn of haar eigen manier.
Door als natuurgeneeskundig therapeut mijn eigen praktijk te starten ben ik in de gelegenheid weer de aandacht aan de cliënt te geven zoals elk mens deze verdiend.

Regenesis-therapie is een bijzonder krachtig principe dat het proces van zelf-genezend en corrigerend vermogen van het lichaam op gang brengt.

Reacties zijn gesloten.